Nog geen SharePoint in huis?

Gebruik je SharePoint nog niet? Dan ligt er echt een hele verbeterwereld voor jouw organisatie open

Nog geen SharePoint in huis?

SharePoint Online is uitgegroeid tot een van de krachtigste platforms voor documentmanagement, procesmanagement en voor online samenwerken. Als je de Appbuilder als agile-laag boven SharePoint positioneert ontstaat een ongekend veelzijdig en flexibel platform dat jouw bedrijfsvoering en dienstverlening een enorme boost geeft.

Omdat Microsoft weer volop inzet op de verdere ontwikkeling is SharePoint in onze ogen hét platform voor documentmanagement, procesmanagement en online samenwerken voor veel bedrijven. De kracht zit hem in de toegankelijkheid, flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid en betaalbaarheid. Bovendien is de basis van SharePoint erg volwassen doordat Microsoft er veel ontwikkelingseffort in heeft gestopt. En Microsoft gaat daar dus verder mee. Door de integratie met Office-applicaties en de koppelbaarheid met andere systemen zoals ERP- en CRM-systemen kunnen alle mogelijke documenten centraal ontsloten worden en zijn ze snel te vinden.

Gebruik je SharePoint nog niet? Dan ligt er echt een hele verbeterwereld voor jouw organisatie open. De voordelen van SharePoint hebben we al beschreven. Bang voor hoge kosten en lange doorlooptijden? Als jouw organisatie de ambitie heeft om de dienstverlening te verbeteren, verder te digitaliseren of de bedrijfsvoering efficiënter wil maken, is die angst onterecht. Je moet ook absoluut niet over één nacht ijs gaan. Maar als je de potentie van SharePoint in combinatie met MicrosoftTeams ziet, zul je verrast zijn door de relatief lage kosten.

Waarschijnlijk gebruik je namelijk al een enterprise-editie van Microsoft Office, misschien zelfs wel Office 365 Enterprise. Dan zit SharePoint Online al in de licentiekosten inbegrepen. Je hoeft SharePoint niet meer aan te schaffen. Heb je echter de SharePoint Server-versie nodig, ook dan zijn de prijzen aantrekkelijk.

Meer weten wij vertellen u graag.

Onze Managed IT-services zullen u helpen slagen.Laten we beginnen